Genç Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Murat Aktaş 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebeti ile ilgili bir mesaj yayımladı.
Genç Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Murat Aktaş 8 Mart Dünya Kadınlar günü Münasebeti ile ilgili yayımladığı mesajında; “Medeniyetimizin inşasında en az erkekler kadar kadınlarında rol ve emeği büyüktür.
Öncelikle Vatanımız ve bayrağımız için görev yaparken şehit olan güvenlik güçlerimize, Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve yakınlarına başsağlığı dileyerek, İdlib, çığ ve deprem şehitlerimizin anne ve eşlerini saygıyla selamlıyorum.
“Aile içinde sevgi, saygı ve özellikle fedakârlığın sekteye uğradığı, kadın cinayetlerin işlendiğine gün gün şahit oluyoruz. Evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği için hayati önemleri olduğu ortadadır. Bizler, kadın kimliğini yüceltmek ve bu kimliğe yapılan insanlık dışı saldırılarla savaşacak kararlılık içerisindeyiz. Analarımız, bacılarımız, hayatımızın yarısı hatta çok daha fazla değerlerimizi ifade eden tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.
EKONOMİ
2 gün önceEKONOMİ
4 gün önceEKONOMİ
9 gün önceGÜNDEM
18 gün önceEKONOMİ
19 gün önceGÜNDEM
20 gün önceGÜNDEM
23 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
5639 kez okundu
2
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
3589 kez okundu
3
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
3420 kez okundu
4
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
3339 kez okundu
5
İtfaiye Ekipleri Tünel de Yangın Tatbikatı Yaptı
3217 kez okundu