Sağlık tesislerimizde yeni başlayan hekimlerimizin acil servise hızlı ve güvenli uyum sağlamaları, sağlıkta verimliliği ve hizmet kalitesini arttırmak amacıyla 14-15 Ekim 2025 tarihlerinde Acil Hekimleri Oryantasyon Eğitim Programı gerçekleştirildi.
Eğitim programında; uygulamalıileri havayolu yönetimi, bradikardi, pace maker uygulaması, taşikardi, kardiyoversiyon uygulaması, akut koroner sendrom, solunum acilleri, nörolojik aciller, periarrest hasta yönetimi, arrest hasta yönetimi, şoklanır-şoklanmaz ritim simülasyonu, travmalı hastaya yaklaşım, uygulamalar (iğne dekompresyonu-kapama-ıntraosseoz) gibi konular alanında uzman hekimlerimiz ve İl Ambulans Servisi Başhekimliğinde görevli eğitmen sağlık çalışanlarımız tarafından anlatıldı. Ayrıca görev yetki ve sorumluluklar, ASKOM, SAKOM, ÖYS, e-sevk sistemi ve etik kurallar hakkında da yöneticilerimiz tarafından bilgi verildi.
Programın kapanışında Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Köksal, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Emre Şengün ve İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Mesut Özdemir, Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Korkmaz ve Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Çağdaş Zorlu tarafından katılımcılara belgeleri verildi.
GİRESUN
2 gün önceGÜNDEM
2 gün önceGİRESUN
8 gün önceGÜNDEM
9 gün önceEKONOMİ
12 gün önceEKONOMİ
29 Ocak 2026EKONOMİ
29 Ocak 2026
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
6345 kez okundu
2
13. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri Görkemli Bir Şölenle Gerçekleşti
4449 kez okundu
3
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
4269 kez okundu
4
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
4177 kez okundu
5
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
4019 kez okundu