1.Uluslararası Trabzon Karadeniz Somonu Lezzetleri Festivali
20 okunma

1.Uluslararası Trabzon Karadeniz Somonu Lezzetleri Festivali

ABONE OL
6 Kasım 2023 09:28
1.Uluslararası Trabzon Karadeniz Somonu Lezzetleri Festivali
0

BEĞENDİM

ABONE OL
reklam1

Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon Ticaret Borsası’nın yanı sıra birçok kurumun desteklediği, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Trabzon Olgunlaşma Enstitüsü organizasyonunda gerçekleştirilen ‘1.Uluslararası Trabzon Karadeniz Somonu Lezzetleri Festivali’ Olgunlaşma Enstitüsü’nün bahçesinde yapıldı. Festivalde, 17 şef tarafından Karadeniz somonundan yapılan 31 çeşit yemek, katılımcıların beğenisine sunuldu.

Açılış konuşmalarının ardından festivalin düzenlenmesine ve Alabalık kitabının hazırlanmasına katkıda bulunanlar ile yemekleriyle festivale lezzet katan şeflere, protokol üyeleri tarafından teşekkür belgesi verildi.

Festivalde somondan yapılan çorba, güveç, karalahana sarması, salata, pizza, hamburger, suşi, saç kavurma, şiş, kişlören gibi 31 çeşit yemek katılımcıların beğenisine sunuldu.


En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

300x600r
300x250r