Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan milli yas ilan edilmesine ilişkin genelgenin ardından Giresun’da da Türk bayrakları yarıya indirildi.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, 6 Şubat Pazartesi günü merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sebebiyle 7 gün süreyle milli yas ilan edildiğini açıklamasının ardından Giresun Valiliği önünde göndere çekili olan Türk bayrağı yarıya indirildi.
Ayrıca Giresun genelinde resmî kurum ve kuruluşlardaki Türk bayrakları da milli yas nedeniyle 12 Şubat Pazar günü güneşin batışına kadar yarıya indirildi.
GÜNDEM
2 gün önceGÜNDEM
2 gün önceGÜNDEM
8 gün önceGÜNDEM
12 gün önceEKONOMİ
13 gün önceGİRESUN
21 gün önceGÜNDEM
21 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
6727 kez okundu
2
13. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri Görkemli Bir Şölenle Gerçekleşti
4828 kez okundu
3
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
4645 kez okundu
4
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
4557 kez okundu
5
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
4389 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.