Trabzonspor’un finansal yükümlülüklerini yerine getirmediği gerekçesiyle UEFA tarafından bir yıl süreyle Avrupa kupalarından men edilmesi, şehirde şaşkınlık yarattı. Bordo-Mavili camia UEFA’dan gelen haberle sarsılırken, Başkan Zorluoğlu Trabzonspor’a moral ziyareti gerçekleştirdi.
MORALİMİZİ BOZMAMALIYIZ
Başkan Zorluoğlu, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu ile birlikte kararla ilgili durum değerlendirmesi yaptı. Trabzonspor aleyhine verilen bu yanlış karardan bir an önce dönülmesi gerektiğini belirten Başkan Zorluoğlu, “Trabzonspor hepimizin ortak sevdası. Yakaladığımız başarı ile lider durumdayken koronavirüs süreci nedeniyle verdiğimiz aranın ardından inşallah amacımıza ulaşacağız ve çalışmalarımızı şampiyonlukla taçlandıracağız. UEFA tarafından verilen karar moralimizi bozmamalı. Başkanımız ve yönetiminin gerekli tüm girişimleri yaparak sorunu çözeceklerine gönülden inanıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman her koşulda tüm gücümüzle Trabzonspor’un yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
GİRESUN
20 saat önceSPOR
2 gün önceEKONOMİ
3 gün önceEKONOMİ
3 gün önceGÜNDEM
3 gün önceGÜNDEM
3 gün önceEKONOMİ
3 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.