Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi’nde gerçekleşen devir teslim töreniyle fakülte Dekan Vekili olarak görev yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven Özdem görevini Prof. Dr. Mustafa Yağbasan’a devretti.
Tirebolu İletişim Fakültesi’nde 16 Mayıs 2024’de Dekanlık devir teslim töreni düzenlendi. Devir teslim törenine; Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can, Dekan Vekili Prof. Dr. Güven Özdem, Dekan Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi İsmail Cem Feridunoğlu, Dr. Öğretim Üyesi Murat Birol ile birlikte akademik ve idari personeller katıldı. Dekan Vekili Prof. Dr. Güven Özdem’e katkılarından dolayı plaket takdim eden Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can: “Görev süresi boyunca emek veren Dekan Vekili Prof. Dr. Güven Özdem’e, dekan yardımcılarına ve hocalarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, fakültemiz yeni Dekanı Prof. Dr. Mustafa Yağbasan’a görevinde başarılar diledi. Dekanlık koltuğuna oturan Prof. Dr. Mustafa Yağbasan, bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğini ve Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi’nin başarısı için çaba göstereceğini belirtti.
EKONOMİ
2 gün önceEKONOMİ
5 gün önceEKONOMİ
7 gün önceEKONOMİ
12 gün önceGÜNDEM
22 gün önceEKONOMİ
22 gün önceGÜNDEM
23 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
5671 kez okundu
2
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
3623 kez okundu
3
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
3452 kez okundu
4
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
3371 kez okundu
5
İtfaiye Ekipleri Tünel de Yangın Tatbikatı Yaptı
3247 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.