Giresun Eurodes Fuarında
58 okunma

Giresun Eurodes Fuarında

ABONE OL
28 Kasım 2023 22:42
Giresun Eurodes Fuarında
0

BEĞENDİM

ABONE OL
reklam1

Eurodesk Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkez Başkanlığı’nın düzenlediği ve Ankara ODTÜ Kongre Merkezinde yapılan fuarda Giresun Belediyesi, stand açarak Giresun’un ziyaretçilere tanıtımını yapıyor.

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Faruk Kaymakcı’nın da ziyaret ettiği fuarda Giresun’un tanıtımının en iyi şekilde yapıldığı ve katılımcıların Giresun standına fazlasıyla ilgi gösterdiği bildirildi.

Eurodesk Türkiye Temas Noktaları, Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği Başkanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından, gençlere ve gençlere hizmet edenlere Avrupa Fırsatları hakkında bilgi vermekle yetkilendirilmiş bir kuruluş olmakla birlikte, gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında bilgi sağlayan Avrupa bilgi ağıdır. Otuzbeş Avrupa ülkesinde faaliyette bulunan Eurodesk Bilgi Ağı, ülkemizde de Türk Ulusal Ajansı bünyesinde 2008 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürmektedir. Gençlerin Eurodesk Türkiye Birimi’nin eurodesktr@eurodesk.eu mail adresi üzerinden doğrudan temas kurabilirler.


En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.





HIZLI YORUM YAP

300x600r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.