DOLAR 40,4520 0.06%
EURO 47,5835 -0.05%
STERLIN 54,7515 -0.06%
ALTIN 4.458,480,01
BIST 10.616,090,00%
BITCOIN 48445182.08245%
Giresun
18°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Gelir Desteği Hak Ediş İcmalleri Askıya Çıktı!
72 okunma

Gelir Desteği Hak Ediş İcmalleri Askıya Çıktı!

ABONE OL
20 Aralık 2024 09:40
Gelir Desteği Hak Ediş İcmalleri Askıya Çıktı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
reklam1

Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2024 Üretim Yılı Mazot ve Gübre Bazlı Gelir Desteği Hak Ediş İcmalleri Askıya Çıktığı duyuruldu.

Konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle; ”2024 Üretim Yılı Mazot ve Gübre Bazlı Gelir Desteği Hak Ediş İcmalleri Askıya Çıktı!

2024 Üretim Yılı Mazot ve Gübre Bazlı Gelir Desteği ödemelerine ilişkin olarak hazırlanan üretici hak ediş icmalleri başvuru yapılan İlçe Tarım ve Orman Müdürlükleri, Köy ve Mahalle Muhtarlıkları ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzün web sayfası (giresun.tarimorman.gov.tr) ‘duyurular bölümünde’ askıya çıkarılmıştır. İcmaller 5 gün süreyle askıda kalacaktır.

Üreticilerimizin kendilerine ait bilgileri kontrol etmeleri, arazi miktarı ve destekleme tutarları ile ilgili bir eksiklik veya yanlışlık tespit etmeleri halinde başvuru yaptıkları İlçe Müdürlüğü nezdinde, askı süresi içerisinde, itiraz ve düzeltme talebinde bulunmaları gerekmektedir.

Askı süresinin bitiminden sonra yapılacak itiraz ve düzeltme taleplerinin ilgili mevzuat uyarınca geçerli olmayacağı ve değerlendirmeye alınmayacağı hususları;

Değerli üreticilerimize önemle duyurulur.”


En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.





HIZLI YORUM YAP

300x600r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.