
Çevre ve bakanı olacak adam dedik kim için dedik adam dedik engin hoş görüsüne sığınarak aslında Adam gibi adam Beykoz belediye başkanı Murat Aydın.
Hep şunu demişimdir uzanan kol bizden olsun. kimseyle siyasi tartışmaya girmem hasbelkader gördüklerimizi kaleme alırız sonuçta profesyonel gazeteci değiliz.ancak gurbet özeliklede İstanbul başta olmak üzere Bursa Kocaeli Ankara veya ülkemizin başka bir ilinde yada Yurt dışında milletvekili belediye başkanı başkan yardımcı meclis üyesi ve Bürokrat.her neyse Yönetim kadrolarında Giresunlu hemşerimizi görünce gururlanırız.

Esas konumuza gelecek olursak. Görev nedeniyle bir Haftadır Beykoz tarafındayım. Arkadaşımla beraber Camiye gittik vakit geçmeden öğle namazını eda edelim diye. tabiki önce şadırvana gittik ne görelim Lavabo ihtiyaç giderme ücretsiz ve temizliğide belediyemiz tarafından yapılır yazıyor ve Abdest hanede Kağıt havlu terlik Ayakkabı çekeceği ve Cami girişinde Temiz çorap kutusu ve poşetmatik var yani başka yerdeki gibi vatandaş kullanılmış kirli poşet kullanmıyor. tabiki ben şaşırmadımancak arkadaş bilmediği için böyle şeymi olurmuş diye hem mutluğunu hemde şaşkınlığını belirtti bende kendine anlattım değerli kardeşim buranın şehri emini yani belediye başkanı biraz gurur abidesiyle Giresunlu hemşerimiz Murat Aydın dedin yani senin adaş dedim Zeytinburnu belediye başkanı olduğu zamanda böyle çalışmaları var diye söyledim. çünkü arkadaşımında isimi Murat olduğu için oda döndü bana Helal olsun dedi valla ne söyleyeyim şaşırmadım desem yalan olur inşallah sayıları artar diye konuştu.

Uzun lafın kısası Belediye başkanı veya idareci hangi memleketli olursa olsun yaptığı iş ve liyakatına bakmak gerek Tabiki Giresunlu olsun derken. Beykoz belediye başkanı hemşerimiz Murat Aydın beyi tebrik eder kendine ve çalışma arkadaşlarına başarılar dileriz .
Şunu da yazmasak olmaz. aslında lavabolar bir milletin medeniyetidir temiz olması gerek ve ücrette alınmaması gerek. oraları rantiye olarak görülmemesi gerekirken maden ücret alıyorsun hiç olmasa temiz olsun. Hele hele camiye gideceksin temizlik imandan gelir diye bir söz vardır bunu unutmamak gerekir diye düşünüyorum.
Haber: Aydın KÖMÜRCÜ
EKONOMİ
4 gün önceGİRESUN
12 gün önceGÜNDEM
12 gün önceGİRESUN
19 gün önceGÜNDEM
19 gün önceEKONOMİ
22 gün önceEKONOMİ
08 Şubat 2026
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
6553 kez okundu
2
13. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri Görkemli Bir Şölenle Gerçekleşti
4644 kez okundu
3
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
4470 kez okundu
4
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
4375 kez okundu
5
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
4211 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.