14 farklı takımdan 70 sporcunun katılımıyla bir hafta boyunca devam eden turnuva sonrası Geldiler Takımı şampiyon, Meydan Çayevi takımı ikinci, Babalar Team takımı ise üçüncü oldu. Turnuvanın sonunda dereceye giren takımlar ise kazandıkları para ödüllerini SMA Hastası Galip Atlas bebeğe bağışladı.

Turnuvanın final müsabakalarını izleyen Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun’da Yaz Başka Güzel etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdikleri turnuvaların şehre heyecan kattığını belirterek, “Turnuvaya ilgi gösteren ve destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Sporu sevenlerin bir araya gelmesi, heyecanın artması çok güzel. Önemli olan fair-play ruhu. O ruhu da tüm turnuvalarımızda yaşıyoruz. Şampiyon olan takımımızı tebrik ediyorum. Bu şehri, bu şehrin güzel yürekli insanlarını çok seviyoruz. Dereceye giren takımlarımızın şampiyonluk ödüllerini SMA Hastası Galip Atlas bebeğimize bağışlayan takımlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Giresun Belediyesi Spor Birimi Sorumlusu Alaattin Hafızoğlu ise, Giresun’un futbol tarihine iz bırakmış, teknik direktör Aziz Ergun adına düzenlenen turnuvanın centilmence geçtiğini belirterek, turnuvaya destek olan ve bu heyecana ortak olan herkese teşekkür etti.
EKONOMİ
18 gün önceEKONOMİ
18 gün önceGÜNDEM
18 gün önceEKONOMİ
21 gün önceGÜNDEM
21 gün önceSİYASET
24 gün önceBULANCAK
30 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
6138 kez okundu
2
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
4066 kez okundu
3
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
3957 kez okundu
4
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
3806 kez okundu
5
İtfaiye Ekipleri Tünel de Yangın Tatbikatı Yaptı
3697 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.