Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 09 Ağustos 2020 koronavirüs tablosunu açıkladı.
Bakan koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; ”Test sayımız, salgın boyunca en yüksek olduğu dünkü seviyenin biraz altında. Yakın zamanlarda vaka sayılarının en çok arttığı illerimizden Gaziantep’te, son bir hafta içinde, ortalama vaka sayıları %10 düştü. 25 İLİMİZDE son 2 gündür entübe hastamız yok. ” ifadelerine yer verdi.
Test sayımız, salgın boyunca en yüksek olduğu dünkü seviyenin biraz altında. Yakın zamanlarda vaka sayılarının en çok arttığı illerimizden Gaziantep'te, son bir hafta içinde, ortalama vaka sayıları %10 düştü. 25 İLİMİZDE son 2 gündür entübe hastamız yok. https://t.co/RVlhe7786O pic.twitter.com/oF37jg0CvH
— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) August 9, 2020
SPOR
14 saat önceGİRESUN
2 gün önceGİRESUN
2 gün önceEKONOMİ
2 gün önceGÜNDEM
3 gün önceSİYASET
3 gün önceEKONOMİ
5 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.