Ordu’nun turizm cazibe merkezi Boztepe’de, yamaç paraşütü uçuşlarının gerçekleştiği pist yenilendi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, tamamlanan çalışmayla birlikte yamaç paraşütü tutkunları için güvenli kalkış alanı oluşturulduğunu söyledi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, kentin seyir terası konumundaki 530 rakımlı Boztepe’de, yamaç paraşütü uçuşu gerçekleştiren adrenalin tutkunlarının yıllardır beklediği, güvenli pist alanını hizmete soktu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatıyla başlayan çalışmalar, 10 gün içerisinde tamamlandı.

BAŞKAN GÜLER TALİMAT VERDİ
Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, şehrin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Boztepe’de, Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan ve devam eden çalışmaları inceledi. Yamaç paraşütü tutkunlarının güvenli bir atlayış gerçekleştirebilmeleri için 10 gün önce verdikleri sözü yerine getirdiklerini belirten Şişman, “Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla, toplam 250 m2 büyüklüğündeki pist alanını doğal dokuyla uyumlu yeşil kauçukla kapladık. Güvenli bir kalkış, keyifli bir uçuş için her şey hazır. Kent turizmine hayırlı olsun” dedi.

TURİZMDE HEDEF; “12 AY ORDU”
Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu projelerle birlikte, Boztepe’nin cazibesinin daha da artacağını dile getiren Genel Sekreter Yardımcısı Şişman, “Ordu’yu 12 ay boyunca turizmin gözdesi olan bir il haline getirmek istiyoruz. Bu anlamda, ‘Bulutlara Dokunun’, peyzaj düzenlemeleri ve yürüyüş yolları projelerimizle birlikte, Boztepe’nin güzelliğine güzellik kattık. Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde, ilçelerimizdeki turizm destinasyonlarında da çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.
EKONOMİ
5 saat önceEKONOMİ
2 gün önceEKONOMİ
7 gün önceGÜNDEM
17 gün önceEKONOMİ
17 gün önceGÜNDEM
18 gün önceGÜNDEM
21 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
5620 kez okundu
2
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
3568 kez okundu
3
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
3400 kez okundu
4
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
3320 kez okundu
5
İtfaiye Ekipleri Tünel de Yangın Tatbikatı Yaptı
3199 kez okundu