Giresun Ticaret ve Sanayi odası Başkanlığından K Belgesine Taşıt Eklemek İsteyen Firmalara duyuruda bulundu. Giresun Ticaret ve Sanayi odası Başkanlığının yaptığı duyuru şöyle;
Koronavirüsün (covıd-19) yayılımının önlenmesi ve vatandaşlarımıza etkisinin en aza indirilmesini teminen yayınlanan 03/04/2020 tarihli genelge ile taşıt ilave işlemleri ikinci bir talimata kadar durdurulmuştu. 06/04/2020 tarihli genelge ile tekrar mevcut yetki belgesi taşıt ilave işlemleri talepleri karşılanacak olup, bu nedenle yetki belgelerine taşıt ekletmek isteyen firmaların bir an önce ivedilikle taşıtlarını ekletmeleri gerekmektedir.
Üyelerimize Duyurulur
GİRESUN
1 gün önceSPOR
2 gün önceEKONOMİ
3 gün önceEKONOMİ
3 gün önceGÜNDEM
3 gün önceGÜNDEM
3 gün önceEKONOMİ
3 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.