Maviyemiş ve Salep Üretiminin Geliştirilmesi İçin Hibe Desteği Verilecek
51 okunma

Maviyemiş ve Salep Üretiminin Geliştirilmesi İçin Hibe Desteği Verilecek

ABONE OL
12 Mart 2023 08:54
Maviyemiş ve Salep Üretiminin Geliştirilmesi İçin Hibe Desteği Verilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
reklam1

Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü nden yapılan açıklama şöyle; ”Tarım ve Orman Bakanlığımız tarafından ülkemiz genelinde uygulamaya konulan “Tarım Arazilerinin Etkinleştirilmesi Projesi” kapsamında ilimizde alt proje olarak yürütülen Giresun İlinde Maviyemiş Üretiminin Arttırılması Projesi için Maviyemiş fidanlarına %75 hibe desteği verilecektir. Ayrıca Giresun İlinde Salep Üretiminin Geliştirme Projesi için de Salep yumrusuna %50 hibe desteği verilecektir. 

Projelerimize tüm çiftçilerimiz davetli olup başvurular 24 Mart 2023 tarihine kadar yapılması gerekmekte olup destekleme alanımız 2023 yılı için; Maviyemiş Projesi için 28 dekar/kişi, Salep Projemiz için 20 kişi ile sınırlıdır. Başvurularınız İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerimize şahsen yapılması gerekmektedir. ” 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x600r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.