DOLAR 39,7257 0.16%
EURO 45,8826 0.2%
STERLIN 53,5046 0.1%
ALTIN 4.295,440,13
BIST 9.203,371,11%
BITCOIN 4125295-1.9979%
Giresun
12°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Alan Bazlı Gelir Desteği Ödeme İcmalleri Askıya Çıktı
28 okunma

Alan Bazlı Gelir Desteği Ödeme İcmalleri Askıya Çıktı

ABONE OL
19 Ocak 2024 09:22
Alan Bazlı Gelir Desteği Ödeme İcmalleri Askıya Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
reklam1

2023 üretim yılı mazot ve gübre desteği ve fındık alan bazlı gelir desteği ödemelerine ilişkin olarak hazırlanan üretici hak ediş icmalleri, İlçe Müdürlükleri ve Mahalle Muhtarlıklarında askıya çıkarılmış olup, İl Tarım ve Orman Müdürlüklerinin Web sayfasında yayımlanıyor. 17.01.2024 Çarşamba günü askıya çıkarılmış olan çiftçi detayında icmaller 21.01.2024 Pazar günü saat:17.00 itibarıyla askıdan indirilecektir. Askı süresi ve askı süresinin bitimini takip eden 5 (beş) iş günü içinde yapılacak itirazlar ilçe müdürlüğü tarafından değerlendirilecektir. Üreticilerimizin icmallerde kendilerine ait bilgileri mutlak suretle kontrol ederek, arazi miktarı ve destekleme tutarları ile ilgili bir eksiklik veya yanlışlık tespit etmeleri halinde, ÇKS başvurularını yaptıkları İlçe Müdürlüklerimize askı süresi içerisinde gelerek, itiraz ve düzeltme talebinde bulunmaları gerekmektedir.

Askı ve itiraz süresi bitiminden sonra yapılacak itiraz ve düzeltme taleplerinin ilgili mevzuat uyarınca geçerli olamayacağı ve değerlendirmeye alınamayacağı hususları;

Değerli üreticilerimize önemle duyurulur.

Fındık Alan Bazlı Gelir Desteği Askı İcmalleri En Kısa Zamanda Eklenecek.

Mazot Gübre Desteği askı İcmalleri En Kısa Zamanda Eklenecek..

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

300x600r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.