Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulubey’de yılların özlemine son veriyor. Vatandaşların uzun yıllar özlemle beklediği Uzunmahmut-Ören grup yolu asfalt konforuyla buluşturuluyor.
Geride kalan 6,5 yılda Ulubey ilçesinde 120 km yolu asfalt ve beton konforuna kavuşturarak modern bir görünüm kazandıran Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçede yıllardır özlemle beklenen 4,1 km’lik Uzunmahmut-Ören grup yolunda da çalışmalarını sürdürüyor.

Mevcut hali bozuk, tozlu olan yolda asfaltlama çalışması yapılarak yol modern bir görünüme kavuşturulacak. Uzunmahmut ve Ören Mahallelerinin yanı sıra Başçardak ve Çubuklu Mahallelerine de hitap eden grup yolunda çalışmalar kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Çalışmaların sonuna yaklaşan ekipler ilçede vatandaşların yüzünü güldürdü. Yolun yapılacak olmasını hayal dahi edemediklerini söyleyen vatandaşlar Başkan Güler ve ekibine teşekkür ederek şöyle konuştu:
“Söyleyecek çok söz var, çok duygulu ve heyecanlıyız. Çok şükür Allah bize bu günleri gösterdi. Yıllardır zorluk çekiyorduk, rahat bir yolculuk yapamadık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Güler’e çok teşekkür ediyoruz. Bize bu mutluluğu yaşattı. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır.”
EKONOMİ
1 gün önceBULANCAK
3 gün önceEKONOMİ
7 gün önceEKONOMİ
10 gün önceEKONOMİ
12 gün önceEKONOMİ
17 gün önceGÜNDEM
27 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
5735 kez okundu
2
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
3688 kez okundu
3
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
3526 kez okundu
4
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
3434 kez okundu
5
İtfaiye Ekipleri Tünel de Yangın Tatbikatı Yaptı
3314 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.