Toplantıya katılan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile özel bir görüşme yapma fırsatı da buldu. Şenlikoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Giresun’a verdiği destekler nedeniyle şükranlarını sunarak Giresunlu hemşehrilerinin selamını iletti.
Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Şenlikoğlu; “Giresun’umuzda hizmete giren, devam eden ve planlanan hizmetlerle ilgili Cumhurbaşkanımıza bilgilendirmelerde bulundum. Sayın Cumhurbaşkanımız Giresun’daki tüm çalışmaları yakinen takip ettiğini ifade etti. Gerçekten yerel yönetime büyük önem veren bir Cumhurbaşkanımız var. Cumhurbaşkanımıza icraatlarımızı ve önümüzdeki süreçte yapmayı planladığımız hedeflerimizi de anlattık. Her zaman Giresun’a özel bir önem veren Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
EKONOMİ
2 gün önceEKONOMİ
2 gün önceGİRESUN
5 gün önceSPOR
6 gün önceEKONOMİ
7 gün önceEKONOMİ
7 gün önceGÜNDEM
7 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.