Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğü Trabzon; ”Doğu Karadeniz’de Beklenen Kuvvetli Sağanak ve Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!” uyarısında bulundu.
Trabzon Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklama; ”Bu gece saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz’de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın (Cumartesi) akşam saatlerine kadar Trabzon’un doğusu ve Rize çevreleri ile Artvin’in kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli, yer yer çok kuvvetli (21-75 Kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, heyelan tehlikesi, yıldırım, küçük çaplı dolu hadisesi ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”
EKONOMİ
2 saat önceGÜNDEM
1 gün önceGÜNDEM
4 gün önceGÜNDEM
6 gün önceGÜNDEM
6 gün önceEKONOMİ
11 gün önceGİRESUN
13 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
5402 kez okundu
2
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
3350 kez okundu
3
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
3173 kez okundu
4
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
3102 kez okundu
5
İtfaiye Ekipleri Tünel de Yangın Tatbikatı Yaptı
2978 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.