Geleceğin basketbolcularını yetiştirmek amacıyla faaliyetlerini sürdüren Giresun Belediyespor U 16 ve U 14 erkek takımları Çanakkale’de düzenlenen Türk Telekom basketbol turnuvasına katıldı.
Çanakkale Milli Takımlar kampında gerçekleşen ve çekişmeli müsabakaların oynandığı turnuvada Edirne Başkent Akademi ve Çanakkale Türk Telekom takımlarıyla karşılaşan Giresun ekibi ortaya koyduğu performansla göz doldurdu.
Giresun Belediyespor yetkilileri, turnuva boyunca her iki takımın da göstermiş olduğu performansın ilerisi için ümit verdiğini belirterek, yeni sezona güçlü bir şekilde girmek istediklerini dile getirdi.
Yetkililer, Giresun Belediyespor bünyesinde gelecek vaat eden genç yeteneklerin bulunduğunu ve bu sporcuların her geçen gün gelişim gösterdiğini de kaydetti.
GİRESUN
Az önceSPOR
22 saat önceEKONOMİ
2 gün önceEKONOMİ
2 gün önceGÜNDEM
2 gün önceGÜNDEM
2 gün önceEKONOMİ
2 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.