Ordu’nun Kabadüz ilçesine bağlı 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası’nda 650 dönüm alan üzerine inşa edilen Kış Sporları ve Kayak Merkezi kayakseverlerden yoğun ilgi görmeye devam ediyor.
Vatandaşların kış aylarında hafta sonunu değerlendirdikleri tesise ulaşım sorunu yaşanmaması için Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi, Kabadüz Belediyesi ve Karayolları ekipleri yoğun mesai harcıyor.
KIŞ LASTİĞİ, ÇEKME HALATI, ZİNCİR OLMADAN YOLA ÇIKMAYIN !
Büyükşehir Belediyesinin bölgede 7/24 çalışma yürüttüğünü belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Dursun Ali Kırmızıtaş, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için araçlarında kış lastiği, zincir ve çekme halatı bulundurmaları gerektiğini belirtti.

7/24 KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASI YÜRÜTÜLÜYOR
Büyükşehir Belediyesinin 9 personel ile 1 loder, 3 greyder, 2 jcb, 1 kar küreme aracı, 1 tuzlama kamyonu ve 1 kamyonetle 7/24 karla mücadele çalışması yürüttüğünü belirten Başkan Kırmızıtaş, yapılan çalışmaya rağmen ulaşımda sorun yaşayan vatandaşlara çağrıda bulundu. Kırmızıtaş, “Kar yağışının yoğun olduğu bölgelere gitmek için yola çıkan vatandaşlarımız araçlarında kış lastiği, zincir ve çekme halatı bulundursunlar. Uyarıların dikkate alınması, ulaşımda yaşanan aksaklığın ve vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyetin önüne geçecektir. Karla mücadelede ekiplerimiz etkin çalışma yürütüyor. Vatandaşlarımız olumsuz herhangi bir durumda Büyükşehir Belediyesinin 444 1 052 no’lu çağrı merkezini arayabilir” dedi.
EKONOMİ
18 gün önceEKONOMİ
18 gün önceGÜNDEM
18 gün önceEKONOMİ
21 gün önceGÜNDEM
21 gün önceSİYASET
24 gün önceBULANCAK
30 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
6138 kez okundu
2
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
4066 kez okundu
3
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
3957 kez okundu
4
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
3806 kez okundu
5
İtfaiye Ekipleri Tünel de Yangın Tatbikatı Yaptı
3697 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.