DOLAR32,4789% -0.2
EURO34,9429% 0.3
STERLIN40,6575% 0.21
FRANG35,6089% 0.13
ALTIN2.436,83% 0,56
BITCOIN64.759,371.199

2020 Yılı Staj Başvuruları 2 Ocak’ta

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News

Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde Staj Yapmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine!

3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanununa ve Bakanlığımızın yürürlükteki 12 Kasım 2014 tarihli Staj Yönergesine göre yürütülen staj ile ilgili iş ve işlemleri kapsamında, Kurumumuzda staj yapmak isteyen öğrencilerimiz için staj başvuruları, 2 – 31 Ocak 2020 tarihleri arasında yapılacak olup, 31 Ocak 2020 günü mesai bitiminde sona erecektir. Staj başvurusu, tarihi dışında başvuru kabul edilmeyecektir.

Stajyer öğrenci başvurusunu e-devlet üzerinden yapacaktır. Öğrenci Ptt şubelerinden almış olduğu e-devlet şifresi ile Tarım ve Orman Bakanlığı /Staj Başvuru kısmından başvuru yapacaktır.

Öğrenciler Tarım ve Orman Bakanlığı web ana sayfasında yayınlanan başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurup sisteme yükleyeceklerdir.

Öğrenciler başvuru sırasında son 6 ayda çekilmiş bir fotoğraflarını, varsa şehit yakını ve engelli belgelerini de sisteme yükleyeceklerdir. (Başvuruda bulunan öğrencilerden engelli kimlik kartı olanlara, 1. ve 2. derece şehit yakını olduklarını belgeleyenlere ve kurumumuzun birincil faaliyet alanında eğitim gören öğrencilere öncelik verilecektir.)

 Başvurunun son kısmındaki başvur butonu tıkladıktan sonra ekranda işleminiz başarıyla gerçekleşmiştir yazısı görüldüğünde başvurunuz sisteme kayıt olmuş demektir.

 Staj başvuru sonucunu öğrenci kendi e-devlet sistemi üzerinden takip edecektir. (Stajyer ”Başvurularım” butonunu tıklayarak görebilir).

Sadece 2020 yılında geçerli olmak üzere, başvurusunu sistem üzerinden yapamayacak öğrencilerin staj yapmak istedikleri kurum tarafından şahsi başvuruları kabul edilecektir. (Başvurular ilgili tarihlerde İl Müdürlüğü’nde Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğü’ne yapılacaktır.)

Staj başvurularının değerlendirilmesi, müracaatları komisyonca onaylanan stajyer öğrencilerin listesi ve staja başlarken getirilmesi gereken evraklar, 3 – 7 Şubat 2020 tarihleri arasında yapılacak ve web sitemiz (https://giresun.tarimorman.gov.tr/) üzerinden ilan edilecektir. Ayrıca değerlendirme sonuçları, staj yapmak için müracaat eden stajyerin okuluna da yazılı olarak bildirilecektir.

İlanen duyurulur.

Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü

E k i :

Staj Başvuru Formu  

YORUM YAP